top of page
IMG_1456.JPG

SUPER JEEP SAFARI 

Hvorfor Super Jeep safari på Island?

Svaret er enkelt, fordi alle liker det. En annen viktig faktor er at ingen andre kjøretøy passer bedre for islandsk vær og natur. Ønsker du opplevelser uten masse turister er IceTour sine Super Jeep turer et spennende og morsomt alternativ for deg. 

ATV glede.jpg

GUTTETUR TIL ISLAND

Guttetur til Island kan by på råtøff Super Jeep safari oppå en isbre eller vidda for å nevne noe. 

For de som ønsker å kjøre selv bruker vi Buggy biler, ATV, eller snøscooter. 

Nauthus 2020.jpg

PRIVAT GUIDET TUR

IceTour tilbyr privat guidet dagsturer på Island med med lokal guide.

Ved kjøp av tre dagsturer kan du i tillegg velge heldags safari med Super Jeep en av dagene. Våre dagsturer egner seg utmerket for familie og venner, som ønsker seg en trygg og morsom reise til Island.

Iceland Jökulsárlón Glacier Lagoon touri

JENTETUR TIL ISLAND

Hvem drømmer ikke om bading i naturlige varme kilder, enestående Islandshester, fottur i spennende natur eller Super Jeep safari med morsomme Islendinger? Planlegg deres neste jentetur til Island.

Seljalandsfoss.jpg

TODAGERSTUR MED GUIDE

Dagsturer fra Rekjavik til sørkysten og Den Gylne Sirkel er de to mest kjente dagsturene på Island. Med IceTour vil du oppleve premieutgave av disse klassiske dagsturene med masse flotte opplevelser og minst mulig turister!

IMG_8667.JPG

TREDAGERSTUR MED GUIDE

IceTour skreddesyr din drømmereise til Island. Dere blir hentet av en ekte Islending som brenner for å vise dere islandsk natur og gi dere naturopplevelser dere sent vil glemme.   

bottom of page