top of page
IMG_2471 2.jpg

TEAMBUILDING PÅ ISLAND

God teambuilding er etter vår erfaring den som skapes naturlig. Og for at den skal skapes naturlig trengs det et spennende program. Det kan vi hjelpe dere med!

Vi kan sette opp forslag om program for grupper, reservere flybilletter, overnatting og restauranter for å sikre best mulig pris. 

Forslag til program

Dag 1 – Overnatting med "heitur pottur"

Dere ankommer Keflavik lufthavn og kjører mot den islandske fjellheimen der hyttene befinner seg. På veien dit stopper dere for et avslappende bad i Den Blå Lagune. Hyttene vi bruker har god standard med egne islandske badestamper som islendingene kaller "heitur pottur". Merk: vannet kommer direkte fra de naturlige, varme kildene i nærområdet, helt uten kjemikaler.  
Til middag blir det servert en tre retters middag på hyttefeltets gode restaurant.

Dag 2 – Super Jeep safari!

Etter frokost blir gruppa hentet med Super Jeep på hyttene. Vi skal utfordre den islandske naturen  på en måte disse bilene er alene om! Dette blir en tur utenom det vanlige som passer for alle! Etter en dag med mye moro passer det bra med en “kald en” i badestampen på hyttene.
Grillfestmiddag på kvelden

Dag 3 – Gullfoss, Geysir og Reykjavik

På vei til Reykjavik besøker vi de berømte attraksjonene, Gullfoss og Geysir.
Med overnattingen i sentrum av Reykjavik er det gåavstand til de beste gågater, kaféer, museum etc.
Vi avslutter turen med middag på en av de beste restaurantene i Reykjavik!

Dag 4 – Hjemreise

Dere blir hentet på hotellet og kjørt til Keflavik lufthavn

Fornøyde kunder!

Norske firmaer som har prøvd vårt Teambuilding program er bl. a; Microsoft Oslo, Kongsberg Maritime, Helly Hansen Workveare, Finn.no for å nevne noen. 

 

For å sikre best mulig program til best mulig pris vennligst send oss en forespørsel med ønsket reiseperiode. For å kunne gi eksakte priser inkludert flybilletter og overnatting, trenger vi ca antall deltakere og eksakte datoer.

bottom of page