top of page
Dynjandi.jpg

SENIORTUR TIL ISLAND

Oppleve øyens historie og kultur på sitt beste i vår seniortur til Island.

Vi kan sette opp forslag om program for grupper, reservere flybilletter, overnatting og restauranter for å sikre best mulig pris.   

Forslag på program

Skreddersydd seniortur til Island

IceTour skreddersyr seniortur til Island for deres forening eller lag. Vi bestreber oss til å gjøre deres tur så optimal som mulig. Vi legger stor vekt på trygghet og komfort i våre reiser til Island. Deres skandinavisktalende guide passer på at dere blir godt ivaretatt fra begynnelse til slutt på deres seniortur til Island.

Dag 1 – Opplev Reykjavik

Island ligger kun to timers flyreise fra vestlandet og to og en halv time fra Oslo. Vi henter dere på flyplassen og tar dere med på en rundtur i Reykjavik når dere ankommer hovedstaden. Dette er en by med mange ansikter som vi håper at gir dere mange høydepunkter.

Den første kvelden blir det en treretters middag på hotellets egen restaurant..

Dag 2 – Den gylne sirkel

Dere starter turen med å besøke Thingvellir. Deretter kjører dere videre til Geysir. Nå er det kun 5 minutter til Gullfoss hvor det er ideelt med en ekte Islandsk kjøttsuppe på Gullfoss kafé. Etter lunsj besøker vi Skalholt et historisk sted som fra midten av 1000- tallet og opp til 1800 var Islands geistlige og verdslige hovedstad.


Denne kvelden blir det en treretters middag på en av Reykjavik sine beste restauranter.

Dag 3 – Blå Lagune og avreise

Etter en spennende langhelg på Island er få ting bedre enn et avslappende bad i den Blå Lagunen på vei hjem.

Vårt fokus

På våre turer legger vi vekt på; behagelig overnatting, god mat; spennende og vakker islandsk natur og ikke minst historie/kultur tilknyttet Norge. Guiden snakker selvfølgelig norsk/skandinavisk. Med vår lokale kunnskap og solide samarbeiderpartnere kan vi overraske dere med proffe turer til en hyggelig pris.

For å sikre best mulig program til best mulig pris vennligst send oss en forespørsel med ønsket reiseperiode. For å kunne gi eksakte priser inkludert flybilletter og overnatting, trenger vi ca antall deltakere og eksakte datoer.

bottom of page