top of page
Blåe_Lagunen_2.jpg

JENTETUR TIL ISLAND

Hvem drømmer ikke om bading i naturlige varme kilder, enestående Islandshester, fottur i spennende natur eller Super Jeep safari med morsomme islendinger?

Planlegg deres neste jentetur til Island.

Vi kan, reservere flybilletter, overnatting og restauranter for å sikre best mulig pris. I samarbeid med våre samarbeidspartnere trenger dere ikke å betale depositum og kan avbestille turen uten kostnad i rimelig tid før avreise hvis covid-19 situasjonen ikke skulle være under kontroll.  

Forslag på program

Dag 1 – Blå Lagune med comfort pakke

Vi henter dere på flyplassen og tar dere med til den spennende byen Reykjavik. På veien dit stopper vi for et avslappende bad i den Blå Lagunen. Her blir det Comfort pakke med morsomme spa gaver/overraskelser. Den første kvelden i hovedstaden blir det en treretters middag på en av Reykjaviks bedre restauranter, i umiddelbar nærhet av hotellet.

Dag 2 – Fantastiske aktiviteter

Her får dere virkelig bli med på tur og valget er av alle type karakter! Ønsker dere at en eller flere av de berømte islandske Super Jeep kommer og henter dere på hotellet og tar dere med på en opplevelsesrik dagstur? Vi tilbyr en grillet lunsj ute i naturen eller kanskje oppe på en av Europas største isbre!

Ønsker dere en kort ridetur med Islandshest eller ca 4 timers tur hvor dere kan bade i naturlige varme kilder underveis?
Ønsker dere en flott fottur med en hyggelig guide?
Mulighetene er uendelige på Island. Si fra hvilke ønsker dere har, vi hjelper dere.

Denne kvelden blir det en spennende middag i eller utenfor Reykjavik alt etter deres ønsker.

Dag 3 – Shopping i Reykjavik

Hva med å starte dagen med en bytur? Reykjavik er kjent som en trendy plass med flotte islandske design butikker og mye mer. I ettermiddag anbefaler vi Laugar spa, et av Europas største spa sentre. Her tilbyr de blant annet massasje, skjønnhetssalong, sauna, innendørs- og utendørs svømmebasseng.

Middagen kan man bare glede seg til, “Islandur feiler ikke på lørdagskveldur“ Kvelden i Reykjavik er noe å glede seg til! Byen imponerer med sitt utvalg av kafeer, barer og nattklubber. Reykjavik er et perfekt sted å koble av og slå ut håret.

Dag 4 – Hjemreise

Etter spennende dager på Island blir dere hentet på hotellet og kjørt til flyplassen.

For å sikre best mulig program til best mulig pris vennligst send oss en forespørsel med ønsket reiseperiode. For å kunne gi eksakte priser inkludert flybilletter og overnatting, trenger vi ca antall deltakere og eksakte datoer.

bottom of page