top of page
Buggy 2020.jpg

GUTTETUR TIL ISLAND

Guttetur til Island kan by på den råtøffe Super Jeep, Buggy, ATV, snøscooter, heitur pottur, fantastisk mat for å nevne noe.

Vi kan, reservere flybilletter (minimum 10 personer) overnatting og restauranter for å sikre best mulig pris. 

Forslag på program

Dag 1 – Ankomst og Blå Lagune

Vi henter dere på flyplassen og tar dere med til den spennende byen Reykjavik. På veien dit stopper vi for et avslappende bad i den Blå Lagunen. Her passer det perfekt med en kald en på utebaren.

Den første kvelden i hovedstaden blir det en treretters middag på en av Reykjaviks bedre restauranter, i umiddelbar nærhet av hotellet.

Dag 2 – 3 – Spennende aktiviteter

Her får dere virkelig bli med på tur og valget er av alle type karakter!
I dag kan en eller flere av de berømte islandske Super Jeep komme og hente dere på hotellet og ta dere med på en opplevelsesrik dagstur. Her skal dere få utfordre snøen, elvene, bakkene … Vi tilbyr en grillet lunsj ute i naturen eller kanskje oppe på en av Europas største isbre!  

Middagene kveld 2 og 3 kan man bare glede seg til, “Islandur feiler ikke på lørdagskveldur“. Byen imponerer med sitt utvalg av kafeer, barer og nattklubber. Reykjavik er et perfekt sted å koble av og ”løsne på slipset”.

Dag 4 – Hjemreise

Etter spennende dager på Island blir dere hentet på hotellet og kjørt til flyplassen.

For å sikre best mulig program til best mulig pris vennligst send oss en forespørsel med ønsket reiseperiode. For å kunne gi eksakte priser inkludert flybilletter og overnatting, trenger vi ca antall deltakere og eksakte datoer.

bottom of page