top of page

KONFERANSE, MØTE ELLER

SEMINAR PÅ ISLAND

Hvem sier at møte- og konferanse på Island skal være kjedelige? Ikke vi.. Vi legger vekt på høy kvalitet på lokaler, utflukter og restauranter.

Vi kan sette opp forslag om program for grupper, reservere flybilletter, overnatting og restauranter for å sikre best mulig pris.

Forslag til program

Moderne konferansefasiliteter på Island

Både i og rett utenfor Reykjavik finnes det komfortable overnattingsmuligheter med moderne konferansefasiliteter. Harpa Konferansesenter ble f.eks kåret til Nord-Europas beste møtested i 2012. Dette konferansesenteret har fått mye oppmerksomhet for sin miljøvennlighet og design. Harpa har mange forskjellige møterom for mindre og større grupper, den største salen Eldborg tar 1800 personer.

Island – Optimal plassering

Det er få land i verden som har en like optimal plassering for internasjonale møter som Island. Her er det like lett for dem som reiser fra Amerika som dem fra Europa.

Eksotiske hotell på Island

Noen av de mest eksotiske konferansehotellene på Island ligger ca 60 km utenfor Reykjavik. Mange av våre kunder liker å overnatte de første nettene på disse hotellene. Dette er hotell kjent for sin fantastiske atmosfære! På kveldstid kan gruppen bade i utendørs “heitur pottur“ med mulighet for nordlys i bakgrunnen.

Aktiviteter på Island

IceTour kan tilby kombinerte arrangementer med aktiviteter og opplevelser, i tillegg til det faglige, på Island. Like utenfor byen kan dere nyte Islands natur med isbreer, varme kilder og vulkanlandskap, samt delta i forskjellige aktiviteter. Vi har lang erfaring med store og små grupper, god lokalkunnskap og kan designe en totalpakke som passer for nettopp deg og dine.

For å sikre best mulig program til best mulig pris vennligst send oss en forespørsel med ønsket reiseperiode. For å kunne gi eksakte priser inkludert flybilletter og overnatting, trenger vi ca antall deltakere og eksakte datoer.

bottom of page