top of page

FAQ – ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på de mest stilte spørsmålene fra våre kunder. Finner du ikke svar på det du lurte på – vennligst kontakt oss HER

 • Er det sikkert å reise med Icetour?
  Absolutt! Icetour er medlem av Norske Reisegarantifondet RGF siden 2006 som sikrer din pakkereise på best mulig måte.
 • Fant du ikke svar på det du lurte på?
  Kontakt oss her og vi vil svare på dine spørsmål.
 • Hvorfor Super Jeep safari ?
  IceTour er ledende arrangør av Super Jeep safari på Island. Med Baldvin Einarsson som eier IceTour i spssen har vi skapt utallige spennende og morsomme turer med vår Super Jeep. Mange spør oss, hvorfor anbefaler dere Super Jeep safari på Island. Svaret er enkelt, fordi alle liker det. En annen viktig faktor er islandsk vær og natur. Beste Super Jeep turene er når vi har blå himmel eller full snøstorm i følge våre kunder. For de som ønsker seg opplevelser uten masse turister er ikke noe bedre en IceTour Super Jeep safari.
 • Når er det best å besøke Island?
  Island er sjarmerende året rundt. Om sommeren kan du for eksempel oppleve det fargerike landskapet og om vinteren har du mulighet for å se det spektakulære nordlyset. Hvis dur reiser i perioden januar - juni anbefaler vi Super Jeep safari inn på hølandet eller opp på en av isbreene utenfor Reykjavik,
 • Kan jeg besøke Island med begrenset budsjett?
  Selvsagt kan du det! Det kan være prisforskjell på sommer og vinter, så vi anbefaler at du unngår høysesongen, juli-september.
 • Hva er sesongene på Island?
  Høysesong: mai – september Mellomsesong: april og oktober Lavsesong: november – mars
 • Hvilket tøy skal jeg ta med?
  Været på Island er skiftende. Om sommeren anbefaler vi at du tar med shorts og t-skjorte samt basic plagg som også gjelder vinteren: vindtett jakke, superundertøy, lue, varm genser, varme sokker og gode sko. Det er som nordmenn sier: det finnes ikke dårlig vær bare dårlige klær.
bottom of page