LEIEBIL PÅ ISLAND

Å benytte en leiebil på Island gir deg en frihet til å disponere tiden din på Island etter eget ønske. Veiene på Island er ikke vanskelige og det oppleves som lett å finne fram. Det er viktig å huske på at leiebilene på Island ikke er beregnet til å kjøre på f-veiene (fjellveiene). Ønsker du safari på f-veiene, eller for eksempel oppe på isbreene, anbefaler vi en dagstur med Super Jeep, disse finner du under våre aktiviteter.

Finn din leiebil på Island her

VANLIGE LEIEBILER PÅ ISLAND

Vi tilbyr et bredt omfang leiebiler på Island. Uansett om du ønsker stasjonsvogn, firehjulstrekker eller mindre biler så finner du det her.

ARCTIC TRUCKS LEIEBIL PÅ ISLAND

Ønsker du å benytte en av de ikoniske Arctic Trucks bilene som din leiebil når du er på Island så anbefaler vi at du bestiller denne.

PAKKETUR MED LEIEBIL

Leiebil og hytte på Island

En av våre mest populære pakketurer på Island er vår «leiebil og hytte». Dette er en rimelig og morsom pakke som gir deg mulighet til å oppleve Island på en morsom og mer lokal måte med overnatting i sentrum av attraksjonene. Alle våre hytter har selvsagt «heitur pottur», direkte oversatt til en varm kjele, men likner mer på et boblebad uten bobler. Vannet kommer fra varme kilder og fornyes hvert sekund. Fristende? Det er heller ingen kjemikalier så her kan du bare nyte tilværelsen.

ISLANDSKART

Detaljert islandskart i posten

I vår «leiebil og hytte»- pakke er et opptegnet, detaljert islandskart alltid inkludert. Ønsker du å bestille leiebil og overnatting separat kan vi, mot betaling, sende deg kart i posten. Kontakt oss direkte for pris og annen informasjon.