Landmannalaugar 21 april 2017.jpg

SUPER JEEP SAFARI PÅ ISLAND

IceTour er ledende arrangør av Super Jeep safari på Island. Med Baldvin Einarsson i spissen har vi skapt utallige spennende og morsomme turer for våre kunder, se video. Vi skal utfordre breene, elvene, bakkene...alt etter deres ønsker. 

Vi kan, reservere flybilletter, overnatting og restauranter for å sikre best mulig pris. I samarbeid med våre samarbeidspartnere trenger dere ikke å betale depositum og kan avbestille turen uten kostnad i rimelig tid før avreise hvis covid-19 situasjonen ikke skulle være under kontroll.  

Forslag til program

Pakketur med Super Jeep en dag eller mer

IceTour kan hjelpe deg med absolutt alt til din reise. Vi booker både fly, transfer, hotell, måltider og alle aktiviteter dere måtte ønske.

 

For de som har allerede kjøpt fly og hotell pakke tilbyr vi våre flotte Super Jeep dagsturer.  

Super Jeep safari for en dag eller mer

Her får dere virkelig bli med på tur. En eller flere av våre berømte Super Jeep kommer og henter dere på hotellet, og tar dere med på en opplevelsesrik dagstur. Her skal vi utfordre snøen, elvene, bakkene … Vi tilbyr en grillet lunsj ute i naturen eller kanskje oppe på en av Europas største isbre sammen med viking øl eller drikkevarer dere måtte ønske!  

Hvorfor Super Jeep safari på Island?

Svaret er enkelt, fordi alle liker det. En annen viktig faktor er islandsk vær og natur. Beste Super Jeep turene er når vi har blå himmel eller full snøstorm i følge våre kunder. For de som ønsker opplevelser uten masse turister er ikke noe bedre en IceTour sine Super Jeep turer. 

Send oss gjerne en forespørsel med ønske om pakketur eller dagstur med Super Jeep. For å kunne gi eksakte priser på pakke inkludert flybilletter og overnatting, trenger vi ca antall deltakere og eksakte datoer.

Super Jeep XL
Super Jeep limmo
Super Jeep (orginalen)
Nordlys på Island
På toppen av Eyjafjallajökull
Ute på tur aldri sur
Nydelig foss
Super Jeep og helikopter
Landmannalaugar på vinterstid
Landmannalaugar
To typer Super Jeep
IMG_3361
IceTour special
Grilling på en vulkanisk sand strand
Super Jeep og snøscooter
Alle liker Super Jeep
1/1