top of page
Iceland glazier walk.jpg

LEIEBIL OG HYTTE PÅ ISLAND

Leiebil og hytte gir mange flotte muligheter når du reiser til Island. Hyttene som vi bruker har det meste av det dere trenger for et vellykket opphold. Fleste hyttene har egen "heitur pottur" en badestamp hvor vannet kommer direkte fra varme kilder i området.

 

Våre hytter ligger sentralt plassert som gir dere en enestående mulighet til å oppleve Island på nært hold og uten lange kjøreavstander. Hvor ellers kan du se imponerende naturfenomener, isbreer, sputende geysirer, leirkilder, vulkaner, rasende floder og praktfulle fosser, stort antall fugler, hvaler ved kysten og mange flere uventede ting? Du bestemmer ferden selv. Island er ikke bare nærmere enn du tror. Landet er også helt annerledes en du trodde var mulig.

Informasjon om turen

IceTour kan skaffe fleste type leiebiler på Island både store og små. Leibilen kan hentes og levers på Keflavik flyplass, eller på et av hotellene i Reykjavik.

Hyttene er av forskjellige størrelser, i ca 90 minutter kjøring fra Keflavik flyplass, og kun 60 minutters kjøring fra Reykjavik

Inkludert i vår grunnpakke:

  • Leiebil med ubegrenset kjørelengde, CDW forsikring og én av dere som sjåfør.

  • Detaljert islandskart som leveres i god tid før avreise til Island

  • Hytta med inkludert sengetøy og sluttvask

 

Om ønskelig lager vi et forslag til program som vi kan sende i god tid før avreise sammen med detaljert islandskart slik at dere kan planlegge en fullstendig tur god tid før avreise.

 

For å sikre best mulig program til best mulig pris vennligst send oss en forespørsel med ønsket reiseperiode. For å kunne gi eksakte priser på overnatting og leiebil, trenger vi ca antall deltakere og eksakte datoer.

bottom of page