top of page
IMG_2471 2.jpg

Våre samarbeidspartnere i Norge

(Samarbeidspartnere med IceTour siden oppstart 2006)

Reisegarantifondet administrerer reisegarantiordningen i Norge.
Deres viktigste oppgaver er å sørge for at arrangører av pakkereiser stiller lovpålagt garanti og at de reisende får refundert sine forskuddsbetalinger og/eller en alternativ hjemreise når en arrangør går konkurs.

Denne garantien får du ved kjøp av reiser hos IceTour

rgf_600.png

(Samarbeidspartner med IceTour siden oppstart 2006)

Icelandair er et av Europas ledende flyselskap med flyvninger til og fra Island, og videre over Atlanterhavet til USA og Canada. Icelandair tilbyr sikre og pålitelige flyvninger med utmerket service til storbyer på begge sider av Atlanteren.

IMGBIN_logo-icelandair-icelandic-airline

(Samarbeidspartner med IceTour siden oppstart 2006)

Arctic Trucks er din 4x4 spesialist i Norge med røtter fra Island, kjent for sine banebrytende produkter.  I dag er AT Norges største leverandør av ombygginger og utstyr til firehjulsdrevne biler. 

arctic_trucks_logo.jpg

(Samarbeidspartner siden 2015)

I 130 år har Helly Hansen har vært en pioner i utviklingen av tøy i høy kvalitet for beskyttelse og mot slitasje i arbeid og fritidsaktiviteter . Deres erfaring og kompetanse gjør at de kan lage og produsere klær som kan bæres i ekstreme arbeidssituasjoner, hvor kvalitet og funksjonalitet direkte påvirker brukerens trivsel , helse og sikkerhet. Helly Hansen gir også et bredt spekter av skreddersydde løsninger.

download.png
bottom of page