SUPER JEEP SAFARI 

Hvorfor Super Jeep safari på Island? Svaret er enkelt, fordi alle liker det. En annen viktig faktor er islandsk vær og natur. For de som ønsker opplevelser uten masse turister er ikke noe bedre en IceTour sine Super Jeep  turer. 

GUTTETUR TIL ISLAND

Guttetur til Island kan by på den råtøffe Super Jeep, Buggy, ATV, snøscooter, heitur pottur, fantastisk mat for å nevne noe.

MED  LAND CRUISER LEIEBIL PÅ ISLAND

Islandstur med Land Cruiser leiebil er en fin måte å oppleve Island med frie tøyler. Denne pakken egner seg utmerket for par, familie og venner, som ønsker å reise til Island.

JENTETUR TIL ISLAND

Hvem drømmer ikke om bading i naturlige varme kilder, enestående Islandshester, fottur i spennende natur eller Super Jeep safari med morsomme Islendinger? Planlegg deres neste jentetur til Island.

PAKKETURER TIL ISLAND

La IceTour skreddersy din drømmereise til Island med masse flotte opplevelser. Ved ankomst blir dere hentet av en ekte Islending som brenner for å vise dere med stolthet Island og gi dere naturopplevelser dere sent vil glemme.

LEIEBIL OG HYTTE PÅ ISLAND

Leiebil og hytte gir mange flotte muligheter når du reiser til Island. Denne pakken egner seg utmerket for par, familie, venner, foreninger som ønsker å reise til Island.

  • Facebook
  • Instagram
award-5-rgf-logo.png

Hold deg oppdatert!

Meld deg på våre nyhetsbrev og få de beste tilbudene.

© 2020 by Luka Design

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon