LEIEBIL OG HYTTE PÅ ISLAND

Leiebil og hytte på Island er en fin måte å oppleve Island med frie tøyler. Denne pakken egner seg utmerket for par, familie, venner, foreninger osv som ønsker å reise til Island.

Informasjon

Leiebil på Island

IceTour kan skaffe de fleste type leiebiler på Island, både store og små. Leiebilen kan hentes og levers på Keflavik flyplass, eller på et av hotellene i Reykjavik. Hyttene ligger ca 90 minutters kjøring fra Keflavik flyplass, og kun 60 minutters kjøring fra Reykjavik.

Hyttene våre på Island

Våre hytter på Island er i forskjellige størrelser. Størrelsene er 30m², 40m², 80m² og 100m². Alle hyttene med unntak av 30-hyttene på Island har egen «heitur pottur». 30-hyttene har felles Heitur pottur. Heitur pottur er direkte oversatt fra Islandsk «en varm kjele», men den minner mer om et boblebad uten bobler. Det fantastiske med disse er at det kommer konstant tilførsel av nytt varm vann fra de varmekildene på Island. Det er dermed ingen kjemikalier. Det er svært idyllisk å sitte i disse etter en dag med utflukt og se på nordlyset danse rundt en. Det er størst sannsynlighet å oppleve dette en kald vinterdag, men nordlys er uforutsigbart så vi kan ikke garantere noe. Hyttene inneholder det meste av det dere trenger for et vellykket opphold på Island.

Detaljert islandskart med opptegnede dagsruter

I vår «leiebil og hytte på Island»- pakke følger det alltid med et detaljert islandskart hvor vi tegner inn de ønskede og anbefalte dagsturene på Island. Egen leiebil og detaljert islandskart gir dere en enestående mulighet til å oppleve Island på nært hold. Hvor ellers kan du se så imponerende naturfenomener, isbreer, sprutende geysirer, leirkilder, vulkaner, rasende floder og praktfulle fosser, stort antall fugler, hvaler med kysten og mange flere uventede ting? Vi gir dere gode tips men du bestemmer ferden selv. Island er som regel helt forskjellig enn det du tror før du ankommer landet.

Inkludert i prisen

  • Hytte tilpasset deres ønske

  • Made up bed og håndkle er inkludert

  • Sluttvask er inkludert ved avreise

  • Egen badestamp “heitur pottur” følger med hver enkelt hytte med untak av 30m2 hyttene

  • Leiebil av tilpasset deres ønske

  • Detaljert islandskart med forslag til spennende dagsturer sender til dere før avreise!

Prisinfo

1. Én uke: (september – mai)
Dette er lavsesong på Island. Send oss forespørsel og vi sikrer deg vår hyttepakke til best mulig pris.

2. Én uke: (juni – august)
Dette er lavsesong på Island. Send oss
forespørsel og vi sikrer deg vår hyttepakke til best mulig pris.

1/1
  • Facebook
  • Instagram
award-5-rgf-logo.png

Hold deg oppdatert!

Meld deg på våre nyhetsbrev og få de beste tilbudene.

© 2020 by Luka Design

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon