FAQ – ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på de mest stilte spørsmålene fra våre kunder. Finner du ikke svar på det du lurte på – vennligst kontakt oss HER

Frequently asked questions

Når er det best å besøke Island?


Island er sjarmerende året rundt. Om sommeren kan du for eksempel oppleve det fargerike landskapet og om vinteren har du mulighet for å se det spektakulære nordlyset.
Er det sikker betaling når jeg bestiller ONLINE?


Absolutt! Når du skal betale ONLINE kommer du inn på en sikker betalingsside gjennom Borgun. Du kan lese mer om Borgun HER.
Kan jeg besøke Island med begrenset budsjett?


Selvsagt kan du det! Det er en stor prisforskjell på sommer og vinter, så vi anbefaler at du unngår høysesongen, mai-september. Vi anbefaler også at du benytter deg av leiebil og eventuelt hytte. Vi har en svært populær pakke som inneholder leiebil, hytte og islandskart – denne finner du her. Med denne pakken kan du for eksempel unne deg én eller to aktiviteter som du finner under ONLINE BOOKING. Her finner du også den billigste flyreisen.
Hva er sesongene på Island?


Høysesong: mai – september
Mellomsesong: april og oktober
Lavsesong: november – mars
Hvilket tøy skal jeg ta med?


Været på Island er skiftende. Om sommeren anbefaler vi at du tar med shorts og t-skjorte samt basic plagg som også gjelder vinteren: vindtett jakke, superundertøy, lue, varm genser, varme sokker og gode sko. Det er som nordmenn sier: det finnes ikke dårlig vær bare dårlige klær.
Fant du ikke svar på det du lurte på?


Kontakt oss HER og vi vil svare på dine spørsmål

  • Facebook
  • Instagram
award-5-rgf-logo.png

Hold deg oppdatert!

Meld deg på våre nyhetsbrev og få de beste tilbudene.

© 2020 by Luka Design

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon